A BlackBerry Keyone sikere a fizikai billentyűzet lehet

A készülék technikailag  nem egy igazi BlackBerry – ez az első olyan TCL  készülék  amely a BlackBerry Limiteddel, a korábbi Research In Motion vállalattal létre jött  szabadalmi megállapodás alapján született,  amely az eredeti BlackBerry készülékek gyártója .

Megjelentek az első vélemények az új KEYone BlackBerry készülékről a múlt héten  , és a első konszenzus az, hogy ez a készülék vonzó lesz a BlackBerry rajongók számára, akik a szokásos fizikai QWERTY billentyűzettel használhatják mostantól Google Android operációs rendszert.

A KEYone megjelenése egy klasszikus BlackBerry. Tartalmaz egy 4,5 hüvelykes, karcálló kijelzőt, 8 MP-es elülső kamera vakuval, egy 12 MP autofókuszos nagy pixeles hátsó kamerát, ujjlenyomat szkennert és a BlackBerry biztonsági szoftvert.

Mindezt egy Qualcomm Snapdragon 625 okta-Core 2,0 GHz-es CPU-egy 64 bites Adreno 506, 650 MHz-es GPU. Meg 3 GB RAM-mal és 32 GB flash memória hajtja meg.

A KEYone .ban elérhetőek továbbra is BlackBerry alkalmazások, valamint a standard Android alkalmazások, például a Google Chrome, a Google Maps és a Gmail. Mindezt pedig természetesen LTE és CDMA hálózatokon is. Támogatja a Bluetooth 4.2, NFC, WiFi és még FM rádió is helyet kapott.

A BlackBerry KEYone elsőként az idén Kanadában  vált elérhetővé . Az Egyesült Államokban az üzletek polcain a következő hónapokban induló áron 549$-ért kerülhet le a polcokról. Annak ellenére, hogy talán  régi vágya a BlackBerry felhasználóknak, és azoknak akik a fizikai billentyűzetre váltanának, nem valószínű, hogy a KEYone felrázza TCL-t a piacon. „Ez egy hiánypótló termék,” mondta Steve Blum, a Tellus Venture Associates alapítója és vezető elemzője. A Technewsword véleménye szerint leginkább ez egy nosztalgia telefonként állja meg majd helyét, mivel ez az első olyan olyan próbálkozás, amikor nem a képernyő alá csúszó billentyűzettel valósították meg azt a fajta párosítást. Az eladások sikere függeni fog attól is, hogy valóban egy hiánypótlásként fogadják majd az új készüléket a Blackberry rajongók a piacon. (bővebben: technewsworld.com )

Hasonló bejegyzések

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

Copyright © 2018 Itws hUNGARY.HU sz.a.e.v.