A Chuwi SurBook teljes bemutatása

Forrás: Chuwi Indiegogo

A Chuwi SurBook, a legolcsóbb 2-az-1-ben  tablet pc, amelyet az iPad Pro és a Microsoft Surface versenytársak mintája alapján terveztek. Mindig szem előtt tartották a fejlesztők, hogy a SurBook a legjobb 2-az-1 tabletek körébe tartozhasson.

A hordozható SurBook nagy teljesítményű Intel Celeron N3450 processzort és egy 12,3 hüvelykes, 2736 x 1824 felbontású 2K-os képernyőt kapott, amely mindent lát, amit az életre kelt. A kényelmes kickstandnak, levehető billentyűzetnek és intuitív mágneses tollnak köszönhetően soha nem volt praktikusabb egy tablet   használata.

Fed up of carrying around a heavy laptop? Trouble when you want to work on your tablet? Chuwi SurBook is a lightweight solution that combines productivity and mobility – its the perfect choice for you. Incredibly portable yet boasting high performance, the Chuwi SurBook can easily replace your personal laptop, while for work, productivity is significantly better than a traditional tablet, thanks to the quad-core Intel processor.

 

A SurBook a a gyönyörű fémháznak köszönhetően a külső megjelenése
akár az Apple iPad Pro, és a több állásu  kickstand  a Microsoft Surface sorozat intelligens kialakítását idézi fel. A 6 GB-os memória / 128 GB (vagy 64 GB) tárhely konfigurációjával könnyen telepíthetők a világ legnépszerűbb hatékony csomagjaiból, köztük az Adobe Photoshop és a Microsoft Office között. Mintha ez nem lenne elég, a Chuwi SurBook megnövelt tárhelye elegendő ahhoz, hogy tárolja a fájlokat, utazási fotóit, kedvenc filmjeit vagy TV-sorozatát.

És ha elfogy a hely, azt is meg tudjuk növelni, a microSDXC (TF) kártya slot segítségével,  így megduplázva a tárhelyet. (Kártya nem tartozék).

Ha az internetet szeretné elérni, a 2,4 / 5GHz-es kétsávos 802.11ac Wi-Fi stabilabb és gyorsabb internetes szörfözést kínál, akár otthon, akár távolabb. Az energiatakarékos felépítés és a 10.000mAh nagy teljesítményű akkumulátor, amely közel kétszer akkora, mint a Surface Pro 4, evvel a Chuwi SurBook akár 8 órányi átlagos használatot is képes elérni egyetlen töltéssell, a 24 W-os töltő pedig gyors feltöltést biztosít.

 

Összehasonlítások

Összehasonlítások

Hasonló bejegyzések

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

Copyright © 2018 Itws hUNGARY.HU sz.a.e.v.