Általános ügyfél tájékoztatás

Gearbest intel promotion promotion
intel promotion

Kedves Érdeklődő!

A Chuwi termékek garanciális javítási ügyéntézése kizárólag a Chuwi “vevő szolgálat” after-sales hozzájárulásával történik.

Mit jelent ez?

A Chuwi értékesítés utáni támogatása közvetlenül a http://en.chuwi.com weboldalon érhető el. Európában jelenleg Angliában, Németországban, Spanyolországban és most már Magyarországon is van szervizük. A magyarországi szerviz a Kelet-európai országok számára biztosít ügyfél kapcsolatot, és egy közelebbi lehetőséget, hogy garanciális  jogait, illetve garancián túli  eszköz javításait meg tudja oldani. A javítás hibamegállapításból, szoftveres javításból, esetleg hardver cseréből áll. Nem egy megszokott szervízről van tehát szó, és nem közvetlen személyes garancia vállalásról, hanem a a Chuwi gyári garancia elérhetőségének a lehetőségéről. Sokan eddig nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel, mivel több ezer km-re kellett elpostázni a készüléket, ami több 10 000 Ft-ba került, megnövelve ezzel a javítási időt is.  A Chuwival kötött megállapodás értelmében a javításhoz teljes körű gyári alkatrész ellátást biztosítanak, valamint a beszerelt gyári alkatrészekért is garanciát vállalnak.

A garanciát csak és kizárólag a garancia jeggyel lehet érvényesíteni, ami a készülék dobozában van. (Ez az amit sajnos nagyon sokan kidobnak a dobozzal együtt a vásárlás után) A garancia érvényes, ha Ön belföldön, külföldön, vagy belföldi, illetve külföldi online shop-ban vásárolta Chuwi készülékét.

A bejelentés módja

Angol nyelven e-mailt kell írni a [email protected]  címre, melyben részletezni kell a hibajelenséget. A válaszlevélben a kínai partner egy videó felvételt fog kérni, amelyen látható a készülék hibás működése. Ezt követően elküldi a tájékoztató levelet a további teendőkről.

A javítás után visszaigazolást kérnek arról, hogy Ön a terméket megjavítva visszakapta.A visszaigazolás elmulasztása esetén a további garancia elveszik.

Köszönöm a figyelmet, Szűcs Attila

Bármely panaszra ingyenes tanácsadással állok rendelkezésre, elérhetőség: [email protected], vagy [email protected]

Spread the love