kezdőlap

CHUWI TABLET ÉS LAPBOOK JAVÍTÁSA

Kedves látogató!

A Chuwi Inc. szerződéses megbízásával, vállalom a CHUWI márkáju tabletek és lapbookok, szofteres javítását és hardverek (alaplap, képernyő, accu, touch panel) fődarabok cseréjét.

 

A Chuwi a vásárlás napjától számított egy év időtartalomra biztosítja a garanciális javítást, amennyiben a meghibásodás nem rongálás eredménye, továbbá nem terjed ki a rendeltetés ellenes használatból eredő hibákra, a megrendelő által jogosulatlanul elvégzett karbantartási munkákból eredő hibákra, a megrendelő által biztosított szoftverre, illesztő egységekre és alkatrészekre, engedély nélküli módosításra vagy helytelen használatra.

A Chuwi gyári garancia magába foglalja a javítási díjat, és az alkatrész árát. Az oda és visszaszállítás költsége a vevőt terheli. (LINK)

Amennyiben ön érvényes chuwi garanciakártyával rendelkezik, nem kell többé Kínába vagy Spanyolországba postáznia a készülékét. Így ön is pénzt és időt takaríthat meg, mivel a posta költség pl. Kínába elég drága, és ráadásul nem biztonságos a távolság és a rengeteg átrakodás miatt. A garanciális javítás elvégzéséhez önnek emailben fel kell vennie a kapcsolatot, az en.chuwi.com weboldalán a Chuwi After Sales megbízott ügyfélkapcsolati munkatársával. link: CHUWI Support. A megadott linken nyisson egy tikettet.

Másik lehetőség, hogy imélben jelenti be a meghibásodást cím:  [email protected]  A meghibásodás bejelentéséhez töltse le az alábbi ürlapot, és küldje el a  Chuwi after-sales email címére közvetlenül mellékletként. LINK ( Defective device information.xlsx(8.96 KB, Downloads: 241 ),

A Chuwi-val való megállapodásom alapján, csak kizárólag az általuk biztosított fődarabokat építhetem be, így ők garanciát és teljes felelősséget válalnak.

További tájékoztatás: [email protected] címen érhető el.

Segítség az űrlap kitöltéséhez minta

Amennyiben ön nem tud angol nyelvű levelet megfogalmazni, abban az esetben  küldje el az űrlapot a saját nyelvén megfogalmazva. [email protected] imél címre, vagy a [email protected] címre. A táblázatban lévő adatokat közölje a levélben és  továbbítom a Chuwi after-sales-nek. A hibajelenségről készítsen egy rövid videó felvételt, amelyen látható a hibajelenség, töltse fel egy ingyenes megosztó helyre (pl youtube, google drive,dropbox ) és ossza meg velünk privát linken. Erre azért van szükség, hogy könnyebben behatárolhassuk a hiba okát, s így időben megrendelhessük az alkatrészt.

CHUWI After Sales megbízott: Szűcs Attila

We are very appreciate that you buy Chuwi product and support Chuwi. In order to provide a better service, Chuwi has built after-sales service station in Europe and Russia at present.
If your tablet has any problem. You can contact us first and we will deal with it for you (if it is software problem).

If we can’t deal with your problems, such as hardware problem or you need change the accessories, please finish the sheet that i have attached (Defective device information collection.xlsx (8.96 KB, Downloads: 243) ), and we will submit it to our after-sales service station and they will contact you and repair the tablet for you.

If it is warranty period, that is within one year, any fault caused by non-artificial reason we should maintain it freely. But you need to provide warranty card and you need to pay the freight on the machine send, the freight return to you should be payed by us, thank you very much.

Everyone has any problem, you can send the email to [email protected], we will reply you as soon as possible.

Kind Regards
CHUWI

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

Copyright © 2018 Itws hUNGARY.HU sz.a.e.v.