Rexel nem csak profiknak

Kipróbáltuk, működik. Mindenben megfelel a forgalmazó leírásának, az éles bevetéskor normál printer papírral teszteltük a Classiccut CL410-et.

20-25 db lapszámig a vágási felület mindkét oldalán szabályos éles vágására képes. A robusztus vágókarral könnyedén vágható el ez a mennyiség. Nagyobb lapszám vágására csak akkor ajánlott, ha a levágott részre nincs szükség. (pl lapszél)

A nagyméretű vágóasztal vastag edzett üvegből van, ami kényelmessé teszi  a használatot. Bár  az eladó weboldalán nem volt feltüntetve, kicsomagoláskor még észrevettük, hogy beépített lézer segédfénnyel rendelkezik. Ehhez mellékeltek egy kis imbusz kulcsot amellyel állítható a fény iránya pontosabb vágáshoz, viszont azt tapasztaltuk, hogy az alacsony beesési szög miatt ezt különböző papír mennyiségnél utána kell állítani, ami nem túl jó. Ezt inkább fotósok tudják kihasználni, vagy egyéb (pl. névjegykártya) egy példányos vágásokra használható. Irodai, és otthoni célra, fotólaborba tudom ajánlani. Több változatban kapható, ezért a vásárlásnál oda kell a tipus számra figyelni. Kapható automata leszorítóval és anélkül is.

Spread the love