Tartozékok, OTG, USB, cabel, flashdrive…

Sandisk Ultra Dual flashdrive főbb jellemzői:

A Sandisk Ultra Dual pendrive kapható 256 GB-ig.

Gyakorlatilag minden ma használatban lévő operációs rendszerrel kompatibilis, és ami fontos, a termékhez mellékelt 5 év gyártói garancia.

olvasási sebesség: up to 150 MB/s
Interface: USB 3.0/micro-USB

Kiknek ajánlom?

Mivel a 256GB-os pendrive-ok ma még igen csak drágák, nem biztos, hogy célszerű mindjárt a legnagyobbikat vásárolni. Árban többszöröse pl. a 64Gb-os változatnak, így ebben a tekintetben majdnem ott vagyunk, mintha 4 db 64GB-ost vennénk meg. Példaként A 64Gb-os átlagosan 22 Euro, a 256-os:  90 Euro körüli árban érhető el.

Aki nem hord magával ezt meghaladó adatmennyiséget, annak teljesen fölösleges pénzkidobás. A teszt során semmilyen negatívumot nem tudtunk bizonyítani, mind írásban mind olvasásban rendkívül gyors. Természetesen kompatibilis mind a FAT/exFAT, mind pedig az NTFS fájlrendszerrel.

Az oldalán lévő kis gomb elcsúsztatásával, állítható a csatlakozó USB/microUSB állásba. Ezáltal nagyon jól használható Tabelt Pc-hez és okos telefonokhoz is.

The SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 is compatible and works instantly with PC and Mac computers running Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, and Mac OS 10.6+—no drivers required. It is backed by a five-year limited warranty.Spread the love