Warning! Keyu battery Charger

Produkte von Amazon.de

Sajnos azt tapasztaltuk, hogy a Chuwi, a ezt a nagyszerű Hi13 tablet Pc-t továbba is ezzel a Keyu “márkáju” töltővel hozta forgalomba.
Sajnos a töltő usb-c csatlakozója, sorban egymás után kinyírja az alaplapokat.
A beszerzése hosszadalmas, és a garanciális ügyintézés elég bizonytalan. Ezt tetézi még, hogy az európai javítóműhelyek felmondtak a Chuwinak. A részleteket talán már ismeri mindenki, aki utána olvasott a facebookon, vagy Chuwi fórumon. (igaz, ott folyamatosan kitörlik a Chuwi after sales-re érkező panaszokat.)
Korábi bejegyzésekben részletesen leírtam mi az oka,az alaplapok megégésének. Röviden összefoglalva: Ez a töltő nem komunikál a beépített PD vezérlő csippel. (Etrontevh EJ98A) A rossz minőségü usb-c kábelen, a csatlakozó a hő hatására meglazul, majd elfordulnak az érintkezők benne. Így a 12 voltos töltőfeszültség átkerül az adat pin-re (clk2 stb.) Egy pilanat alatt iég a fenti chip. Ezután a készülék működik tovább, a felhasználó eleinte, csak azt veszi észre, hogy melegszik a készülék, és nem töltődik fel az akku. Adig a míg más Ic-k is ki nem égnek működik, de később téglává változik az egész.
Saját érdekében mindenki akit érint, szerezzen be egy inteligens töltőt, amíg nem késő ezt a gyárit nem szabad használni.
Vásárlásban segít a google. Kereső szó: USB-C PD wallcharger 45W.
Egy példa az általunk ajánlott töltőre: Inateck 45W: Inateck Tesztelve, Működik.


Produkte von Amazon.de

Hasonló bejegyzések

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

© 2018. iTWS HUNGARY. Minden jog fenntartva. 

Copyright © 2018 Itws hUNGARY.HU sz.a.e.v.